// Miss Mustache !

Bonjour!

Welcome to my blog, beautiful strangers. Drop nice words here. Follow me okeyh? :D. 
MYUNGSOO .. MYUNGSOO .. MYUNGSOO .. MYUNGSOO .. MYUNGSOO




Tagboard




My Melody


Visit dem'




The Mastermind

Basecode: Lurve
Editor: Nana Euphemia
Other:

Cara nak download blogskin
Assalamualaikum :) tutorial kali nih dahlia nak ajar korang macam mana nak download code blogskin :) nak tahu takk macam mana ? hehe , jom ikut tutorial 

1 ) Click Sini
2 ) pilih mana mana skin yang korang suka
3 ) contohnyaa dahlia pilih yang ini :


4 ) lepas tu , korang scroll ke bawah skit . then akan nampak macam ni


5 ) dah jumpa ? okayy korang click dekat kotak yang dahlia panahkan tu 
6 ) Tunggu beberapa saat untuk download 
7 ) Lepas download tu , nanti dia akan keluar macam ni


8 ) korang copy code tu dan pastekan di bahagian edit Html korang :)



0 comment(s)