// Miss Mustache !

Bonjour!

Welcome to my blog, beautiful strangers. Drop nice words here. Follow me okeyh? :D. 
MYUNGSOO .. MYUNGSOO .. MYUNGSOO .. MYUNGSOO .. MYUNGSOO




Tagboard




My Melody


Visit dem'




The Mastermind

Basecode: Lurve
Editor: Nana Euphemia
Other:

Floating Online Users
Assalamualikum :) kali nih dahlia nak buat tutorial pasal floating online users . tahu takk macam mana ? ehh , budak nih cepuk kang , hehe tengok gambar dekat bawah okayy ?


haa , faham dah ? hihi xD nak buat takk ? jom ikut step okayy ? 

1 ) Klik Sini
2 ) Sign up dulu yee :)
3 ) Dah sign up , korang log in laa then tekan link codes


4 ) lepas tu , akan keluar macam ni 


5 ) Letak url blog korang , then tekan Add
6 ) Bila dah tekan Add , dia akan keluar macam ni pulak , pandai2 lah korang tukar okayy ?


7 ) Klik Generate Code tu , dan pastekan di ruangan Html/Java script

Siap dah :) cuba tengok jadi takk ? hee :)



0 comment(s)