// Miss Mustache !

Bonjour!

Welcome to my blog, beautiful strangers. Drop nice words here. Follow me okeyh? :D. 
MYUNGSOO .. MYUNGSOO .. MYUNGSOO .. MYUNGSOO .. MYUNGSOO




Tagboard




My Melody


Visit dem'




The Mastermind

Basecode: Lurve
Editor: Nana Euphemia
Other:

Meletakkan Comment Di Blogskin
Assalamualaikum :) harinih dahlia rajin nak buat tutorial pasal blogskin pulak , hehe xD okayy , bagi pengguna blogskin , yang mana blog dia tu takde tempat comment boleh laa ikut tutorial ni . sapa nak ? okayy jom ikut :D 

1 ) Dashboard > Design > Edit Html
2 ) korang tekan ctrl + f dan cari code bawah ni :

<$BlogItemBody$>
3 ) Dah jumpa ? copy code bawah ni , dan pastekan di bawah code  <$BlogItemBody$>

<center><br><a href="<$BlogItemCommentCreate$>"<$BlogItemCommentFormOnClick$>> <span style="font-size: 7.5pt; background-color:#ffffff; padding: 4px; text-transform: uppercase;"><$BlogItemCommentCount$> Comment(s) </span></a></BlogItemCommentsEnabled>
 4 ) preview dulu , kalau takde error bolehla save :) 
5 ) ehh , belum siap lagi laa , now korang pergi Settings > Comments > Comment From Placement > Tick Pop-up window .
6 ) Now , korang tengok jadi takk ? hehe :D

0 comment(s)